Bokning
 
 
 
Veckans Sport
BOKNING I FYRA STEG:
Klicka på "Nästa Steg" för att komma vidare i bokningen.
Steg 1: Fyll i dina kontaktuppgifter
Steg 2: Gör din tidningsannons
Steg 3: Välj införandedag i tidningen
Steg 4: Betala och slutför bokning
Vi förbehåller oss rätten att korta ner, ändra eller stoppa annonsen.

Betalsätt
Mastercard och Visa. Direktbetalning via bank.


INFORMATION
När bokningen är korrekt genomförd får du ett bekräftelsemejl till e-postadressen du anger vid bokning. Får du inte detta mejl, är bokningen inte korrekt genomförd. Annonsen granskas sedan av kundcenter och efter det får du ytterligare ett mejl att din annons är godkänd för publicering. Får du inte dessa mejl, kontakta kundcenter tel 054-199000.

BRA ATT VETA
-Pris från 100 kr.
-Boka din annons senast klockan 10.00 två arbetsdagar före införande. Vid större helger, tex påsk och jul, kan avvikande stopptider förekomma. För detaljer hör av dig till kundcenter.
Får du problem med bokningen, testa att rensa webbhistoriken och gör om bokningen.
Betalsätt
När du bokar en annons via webben kan du antingen betala med ditt kort (VISA eller Mastercard) eller med direktbetalning (Bankdirekt). Vi har avtal med Nordea, Swedbank, Handelsbanken och SEB.
Betalning mot faktura är ej möjlig vid självbetjäning. Vill du att vi gör annonsen åt dig, mejla till privatannons@sla.se, privatannons@mariestadstidningen.se eller privatannons@hjotidning.se. Vid bokning på detta sätt tillkommer en hanteringskostnad på 100:- per annons. Det är viktigt att önskad placeringsort samt –datum, föreningens namn och fakturaadress står med i mejlet.Klicka här för att avbryta